Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kännslan av att bara vara ett \" mellan spel \"

Som en uppmålad värld.
För att få den som jag ville var det bara
att klippa, klista och måla.

Hur svårt kan det va?

Jag försökte sätta ord till hur mycket
du gjorde för mig i den världen
men det blev bara massa klysher
och en massa meningslösa ord.

dags att ge upp?

Att höra tonen i mitt öra
och att veta att på andra sidan luren
ringer det så i dina öron som i mina.

Du vägarar bara svara.

Att känna kroppens skakande när du skrev
\" Come on let me hold you, touch you,
fell you always. Kiss you, taste you,
all night, always \"
Skaka av lycka inget annat

Det var olagligt underbart.

Men alla klysher och meningslösa ord
kommmer du nog ändå aldrig förstå
för jag var ju bara ett \" mellan spel \"




Fri vers av tanja georgsson
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-12-25 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson