Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan vara svårt att förstå vad jag menar, men hela saken handlar om att inte falla tillbaka till ätstörningar. Att ha kontroll över sig själv.


Herren på täppan, det är jag!

Det är mina tankar som våldtar mig
om
och
om igen.

Det är orden som ger mig käftsmällar
om
och
om igen

Det finns ingen diagnos och det är bara jag som kan agera doktor.

Jag är stark
Jag ska inte falla
jag
tänker inte
jag
vill inte.


Det är jag som har makten,
det är jag som är herren på täppan.
Mig får ni inte att falla.
Varken nu
eller sen.

Lyssna, ALDRIG igen.




Fri vers av tanja georgsson
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-02 14:48



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Viktiga grejer det här; det finns ingen diagnos..så sant, det är sitt eget krångliga huvud man måste få ordning på, OCH DET GÅR!!!!!!
2009-02-02

  notsomad
wow..tankar som våldtar - starkt. En text om kognitiv beteende terapi, kanske...cool.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson