Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dårhus

Ord som skriker mellan väggarna
persiennerna som är stängda

Jag vill inte se blickar utifrån möta mina
Jag vill inte att någon ska få en inblick i detta dårhus jag lever i.

jag är rädd för verkligheten där ute,
men jag är ännu mer rädd för verkligen här inne




Fri vers av tanja georgsson
Läst 451 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-12 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson