Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är din närhet som får mig att stiga upp.

Det är tomt,
och inga fraser eller ord kan få mig att känna
som din närhet får mig att känna.

Jag ser vintern sakta tyna bort, och ännu en årstid med dig väntar.




Fri vers av tanja georgsson
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-31 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson