Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja för det är ju mig det är synd om?

Jag har dragit ut telefonen
men ändå tycker jag så jävla synd om mig själv för ingen ringer.




Fri vers av tanja georgsson
Läst 465 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-23 11:38



Bookmark and Share


  ungefär
snygg!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson