Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryt den så hårt du bara kan.

\" I\'m weak right now \"
Här ta min hand skär av mig den,
det finns ändå inget att hålla fasst vid längre.




Fri vers av tanja georgsson
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-12-25 00:19



Bookmark and Share


    ondaem
Om jag ej missminner mig stavas det "weak". Annars en kraftfull dikt. Även om så kanske inte var tanken för den tankarna mina åt sharia hållet. (Om man nu får uttrycka sig så)
2006-12-25
  > Nästa text
< Föregående

tanja georgsson
tanja georgsson