Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillar

Gillar!

Jag har alltid gillat dej.
Du finns i mina tankar och drömmar.
Du vill liksom inte försvinna ur mitt huvud.
Jag gillar dej för den du är.
Jag har alltid gillat dej för den du är.
du anar inte hur mycket jag gillar dej.
De går liksom inte att beskriva hur mycket jag gillar dej.
Du är så snäll mot mej.
Du har förändrats.
Jag undrar ifall du tänker på mej någe.
Eller om de bara är att jag är borta från ditt huvud.
Men jag hoppas det inte är så.
Hoppas att något av mej finns kvar.
Jag önskar jag bodde där du bodde.
Jag önskar att de va du och jag.
Önskar att vi kunde vara tillsammans och ha de trevligt och roligt.
Önskar vi satt och pratade och åt god mat,
Se på en bra film.
Kanske prata mer och skratta och ha roligt.
Skulle va kul ifall vi kunde sitta och prata, bara du och jag.
Ensama med levande ljus.
Jag önskar du kunde förstå att jag vill ha de så här.
Bara du och jag sitta och snacka och ha de trevligt.

// Sandra




Fri vers av Sandy_16
Läst 257 gånger
Publicerad 2005-01-08 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16