Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhetens låga

Tänder ett ljus i fönstret
och en tanke mig slår
Lågan upprepat mönstret
varje kväll detta år

Ensamheten vaggar
lågan som brinner lugnt
Sticker vassa taggar
mitt hjärta andas tungt

Ljuset för mig brunnit
mitt sällskap då ingen ann\'
Vägen till huset funnit
och lågan som för dem brann

Tänder ett ljus i mörkret
och hoppas denna gång
Att den ska bryta mönstret
annars blir kvällen lång




Fri vers av hawkeye
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-12-25 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye