Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän


En vän !

En vän till mej behöver mej och mitt stöd.
hon tycker hon är ensam. Men det är hon inte,
Jag finns här och jag kommer alltid att finnas här för henne.
den som förstör vår vänskap pratar jag aldrig med mer.
Då får han/hon ett helvete,
Det är ingen som kommer våga att sära oss åt.
Dom skulle bara våga,
Gumman jag finns här för dej.
Var inte rädd för att prata med mej.
Jag lyssnar, bryr mej.
Och jag vill inte se dej må dåligt,
eller att du är ledsen.
Om du försvinner så lever inte jag heller sen.
Då är jag så gott som död jag med.
du skulle bara våga försvinna,
Jag skulle inte vara en människa, Jag skulle inte kuna leva.
Ett liv utan dej, de skulle inte gå.
Du är mitt syre, du gör så jag lever utan dej lever jag inte
Du är som mitt syre.
Gumman du skulle bara våga försvinna.
Då försvinner jag med dej.
Jag följer dina spår om du försvinner.
Om du försvann upp till himlen i min famn.
Så skulle jag gråta så mkt att jag inte skulle kunna andas.
Jag skulle inte vara mej själv på flera veckor, månader.
Jag älskar dej så mycket att jag inte skulle kuna ha råd att förlora dej
Förstår du inte att du betyder mycket för mej?
Du är allt.
Jag skulle inte känna mej som om jag va värd att leva.


// Din kompis Sandra

Skrevs den 6 Januari 2005
kl-1:30 Ca.







Fri vers av Sandy_16
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-01-08 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandy_16
Sandy_16