Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kartan till mig


jag sitter på en trappa
tänker på vem jag är
och kisar mot låtsasljuset där

det göms av några vandrare
som sveper lugnt förbi
och några blickar fräter mot min hy

jag längtar efter något
jag vet inte vad det är
men målar frenetiskt inuti

stora vackra bilder
i färger fler än svart
glädjetårarna får bli en sjö

jag vet inte vart jag ska
men kartan är snart klar
då har jag kommit fram till
vem jag är

jag vandrar bort i tankedalen
hittar mörka hål
hoppas att de ska fyllas i

möter några änglar, ler
och säger kom, kom hit
sortera mina tankar bit för bit

för jag vet inte vart jag ska
men kartan är snart klar
då har jag kommit fram till
vem jag är





Fri vers av H Helix
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-12-25 23:48



Bookmark and Share


    hymerito
En väldigt fin text som berör mig mycket,
kanske för att jag känner på precis det sättet.
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix