Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför Kan Inte Jag Vara Lika Vacker Som Du?


Mina tårar är inte av silver
De är svarta av mascara och smakar salt

Mitt blod glittrar inte
Det är bara rött och inte alls vackert

Mina ord är inte vackra
Så som alla andras är och texterna som får mej att gråta

Varför kan inte jag vara lika vacker som du?




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-12-26 00:19



Bookmark and Share


    kamerakåt
du är vackrare än alla andra, det finns ingen som kan glittra som dig älskling <3
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire