Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unik


Ibland känner man att man inte är riktigt som alla andra
Små saker
som gör att man känner sej utanför
Annorlunda
Utfryst

Inte som alla andra

Det du måste förstå är att
Du är Du

Du är inte som alla andra
och det kommer du aldrig bli

Det kan ta lång tid att förstå
Kanske gör du det aldrig

Men du ska veta att

Du är unik
Och det finns inget \"alla andra\"




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-12-26 00:31



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Så sant som det är sagt.
De flesta döljer dock detta
faktum vilket är förvirrande.
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire