Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att höra någon kär har gått bort är inte lätt, Man önskar att man inte behövde höra de.. men sånt kan man inte undgå...


Faller tillbaks

Att än en gång få höra de orden,
det bränner inom mig
Jag ryser, blir helt tom i huvudet
Jag faller tillbaks
Är tillbaka på ruta ett igen
Gråter mig till sömns ännu en gång
Tanken om vem som kommer att lämna mig näst, kommer tillbaka dag som natt.
Jag faller tillbaks på ruta ett igen
Jag försöker resa mig upp, men faller tillbaks ner.
Att höra de orden än en gång det bränner inom mig.




Fri vers av Jessica90
Läst 306 gånger
Publicerad 2006-12-26 19:45



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Mäktig på nått sätt.. Ryser när man läser, verklig!
2007-02-19

  nettizen
Ja, den bistra verkligheten.... fångat i några ord. Mycket bra skrivet!
2006-12-26

    Camillaa
Mycket braaa
/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90