Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önsketänkande

Du behöver inte säga nåt..
de gör du ju inte heller..

du behöver inte ens se på mig me dina vackra ögon..
de gör du ju inte heller..

du behöver inte vidröra mig med dina underbara händer..
De gör du ju inte heller..

De kanske bara är jag som önskar att få säga så..




Fri vers av heavymetalunge
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-28 19:32



Bookmark and Share


  *Camilla*
Underbart bra!!
2007-02-10

    Pajasen
Den där tyckte jag var jättebra
2007-01-08

  Neal
Skön önskan !
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge