Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett slags lättja, kanske...


Gott slut...

Ville bara ha
såna vanliga saker
som inte du har




Bunden vers (Haiku) av Steffepeffe
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-12-28 20:31



Bookmark and Share


  daniele
hehe,, undrar vad dom sakerna var,, bra =)
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe