Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drummel som rimmar i mig själv


Agabarn

Ledsna barn
med smärtande intellekt
Jag gör väl som alla andra,
lever genom dig.

Och rädslan,
för polisen kanske tar dig,
eller blir du bara ensam?
Ingen vill lämna en kär lögn.

O, du stora,
dags att höja temperaturen.
Dunsta och gå upp i rök,
ibland kvävs tanken.




Övriga genrer av Ranki
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-12-28 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki