Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JULEBLAJ

Julen är allsmäktig, härlig,
äntligen över!

Nejlikor i apelsiner,
nötknäppare och kristyr
Alla de dådiga tingen.

Och lyckan, kom och se,
i en ring på golvet
tvåtusenbitarspussel!

Men sen då,
när maten är slut
och mödan är kastad i grunden.

Då går alla åt sitt,
gömmer nedrans vilket skit
och fel storlekar
men gör allt för en cigg.






Övriga genrer av Ranki
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-12-28 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ranki