Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famna dagen

 

 

I natten lutade

sig dimmorna fram. De

fann sig själva

existera, och njöt i

fulla drag. Dråpligt

snörvlade natten sig

förbi, som med kisande

ögon fick famna 

dagen....




Fri vers av stefan.g
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-12-29 01:56



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Klockrent härlig livbejakande dikt !
2007-01-07

  britt-marie VIP
WOW!!
Carpe Diem!
bokmärke direkt!
B-M
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva