Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven runt Dec 06 , de sista raderna är nyskrivna 9 Okt 07


Nu

 

 

Det är du och jag

 

Nu

 

Innan vi möttes var då

 

Vi har båda levt varsitt liv

 

vid sidan om varann

 

Utan att veta

 

Att den andra ens fanns

 

Men det är nu älskling som gäller

 

Det är nu vi börjar vår väg

 

Tiden kommer till oss sakta

 

Visar oss vägen

 

kanske blir allting bra

 

och vi behöver inte oroa oss

 

vi kan sluta slåss

 

vi kan sluta leta

 

för nu har vi varann

 

vi kan vila i det

 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-09 02:20



Bookmark and Share


  Bissen
Oj oj, önska jag skrivit den själv! Den stämmer så bra in med min nufunna vän och mig... Allt du skrivit är så sant...!
2007-10-10

  Ellan
ja de låter fint och ljust att att ha funnit och kunna vila i det..

ha de så gott/Ellan
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan