Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hah! nitt första rim, helknäppt och totalt utan mening eller poäng, inte äns vits, men i alla fall... kan kanske väcka liv i stängda dörrar till fantasi... :) tänk inte på det sista nödrimmet som då ska betyda något i stil med kostat utan tänk mer på helh


Prinsessan av frost

Hennes blick nära

Sin hemlighet hon bära

 

Blod på fingrarna små

Endast hennes hjärta rå

Över vad världen sällan uppskatta

Det är så lätt att missuppfatta

 

Hennes ord sprängs

Hon på gatan instängs

I allas ögon skymtar tårar

Vart hon än går, ser det snårar

 

Låt inte din hand

kylas av blodband

du prinsessan av frost,

säg, ditt liv är endast ringelrost

 




Fri vers av Jinzan
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-12-29 19:45



Bookmark and Share


  Lonley star
väldigt fin.. vemodig
2007-01-09

  Lollan_
den här dikten var häftig, hiihi, bra :)
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan