Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår

En tår rinner från mina ögon
rinner längs näsan
ner vid mungipan
där du försiktigt kysser bort den
och känner dess salta smak
mot dina läppar.

Tåren är tillägnat dom
som har det svårt
och inte har någon annan
som fäller tårar för deras skull.

Jag blundar och känner dina läppar
försiktigt snudda mina.
Jag öppnar mina ögon
och inser att du inte finns här
utom i min fantasi.

Jag gråter...
den här gången enbart
för min egen skull.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-12-30 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg