Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra med barfotabarn


Barfotabarn är nöjd

Barfotabarns nakna fötter
pressar lera mellan tårna.
Hon ler mot solen
och åt fåglarnas sånger.

Barfotabarn är nöjd med livet.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 584 gånger
Publicerad 2007-05-20 14:32



Bookmark and Share


  Vildaste
Underbar text!!!
man ser texten fint i bilder:)
2008-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg