Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förakt

Blodet som kokar
föraktet som pyr i mig...
Jag föraktar dig




Bunden vers (Haiku) av Anna Malmberg
Läst 630 gånger
Publicerad 2007-04-17 12:56



Bookmark and Share


  Vildaste
ett ord behövs här vännen
BRA!!!/vilda
2007-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg