Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest


Lilla Flicka drivs mot stupet

Händer som greppar tag om halsen
i ett stenhårt järngrepp.
Spring Lilla Flicka…
Spring innan de får tag i dig…

Lilla Flicka springer inte.
Osynliga händer tar ett hårt tag om Lilla Flickas strupe.
Lilla Flicka kan inte andas.

Osynliga händer kan inte döda.
Men skada kan dem.
Och driva dig till klippans stup.

Lilla Flicka sitter i ett järngrepp…
Lilla Flicka drivs mot stupet…




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 614 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-04-23 01:19



Bookmark and Share


  Vildaste
kramar om flickan mjukt och mkt försiktigt...
2007-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg