Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad Ulla \"Gammelmormor\" Sandin


En ängel vid min sida

Jag känner en ängel som går vid min sida
hon känner mig väl, både glädje och lida.
På sängkanten hon sitter när natten faller på
hon finns där för mig för att mina drömmar nå
Styrkan och kraften hennes närvaro ger
jag känner hennes blickar och lyckan när hon ler.
Vad som än händer är du vännen som stöttar
och du struntar i om det dig tröttar.
Du finns i min själ, tankar och sinne
du lever vidare i mitt hjärta och minne.
Fast du ej lever mer finns du hos mig
det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-30 20:37



Bookmark and Share


    kristin_88
vilken bra dikt...verkligen..
väldigt berörande...känner igen mig själv..
bra skrivit..
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg