Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Depression


Ta mig till en mörk plats

Ta mig till en mörk plats
för det är där jag hemma hör
Ta mig till en mörk plats
det är platsen dit jag bör.

Ta mig till en mörk plats
där jag kan sitta och tänka
Ta mig till en mörk plats
där jag kan visualisera blodet som stänka.

Ta mig till en mörk plats
där den hårda musiken min tillvaro fyller
Ta mig till en mörk plats
då min frånvaro era liv förgyller.

Ta mig till en mörk plats
där min själ är bortom allt hopp
Ta mig till en mörk plats
där man aldrig kommer hitta min döda kropp.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 471 gånger
Publicerad 2006-12-30 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg