Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasydikt


I skogsråets våld

Innifrån skogen hörs ung kvinnas sång
den vädjar om sällskap, om att följa stigen lång.
Man kan inte vägra, och vid slutet du hitta
en underbar kvinna, i en glänta sitta.

Klädd i ett hjortskin, hon barfota går
Ögonen bruna och rödbrunt hår.
En ordlös sång från hennes mun
lovar om kärlek från hjärtats brunn.
Men hon vill ej bli sedd bakifrån
kanske är hon rädd för ditt elaka hån.
Vid ryggens slut en rävsvanns hon har
och ryggen sin, är blottad helt bar.
För ryggen är tom, ett gapande hål
rör du vid den hörs ett ilsket vrål.

Hon reser sig upp, går självsäkert fram
hon lyfter på skinnet, och blottar sin barm.
Efter en kyss gör du allt som hon vill
hoppar från klippan, om hon bara säger till.
Snart är du förförd och på henne helt såld.
Akta dig man, för skogsråets våld.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 487 gånger
Publicerad 2006-12-30 20:45



Bookmark and Share


  Thurizas
åh vilken mysig dikt och på rimm desutom=)

MVG+++++++ helt klart=)
2007-02-13

    Per-Gunnar Lejon
Hallå...
Vad kul att du skriver på rim fortsätt med det..
Gott Nytt år PG
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg