Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga ta klivet

Alla människor har dagar då
som dom känner sig små.
Det är en del av livet
att våga ta det där klivet...
Att fast man rädd är
och livet ibland tär,
att fortsätta gå
hur dåligt man än må.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-12-30 20:54



Bookmark and Share


  nettizen
Sanna ord... väldigt finurliga rim också. Bra!
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg