Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Surrealistisk dikt


Nattlig aktivitet

Jag sitter på en satellit
och duckar för varje komet som kommer farande.
Bredvid mig sitter katten och spinner högljutt
ikapp med vargen som stickar ett par sockor av det nyspunna garnet.
Framför mig har jag fullmånen
som spelar ett häftigt trumsolo
samtidigt som en stjärna spelar klarinett.
Jag klappar ljudligt i händerna
och återgår sedan till att leta efter mitt förstånd.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-12-30 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg