Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liknelse


Den lilla, lilla spindeln

Den lilla, lilla spindeln springer över golvet
med målet att spinna garn
mellan mina fingrar.
Jag skriker högt och gör mig beredd
att mosa den med mina högra fot.
Plötsligt förvandlas den till ett monster
redo att slänga sig över mig.
Jag blundar hårt och öppnar sedan ögonen
bara för att se en liten, liten spindel igen,
i färd med att sticka mig ett par sockor.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-12-30 21:16



Bookmark and Share


  AndersN
Roligt, trevligt, kort, koncis, Bra!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg