Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Femte ur \"serien\"


Lilla Flicka är glömd

Lilla Flicka sitter
med ansiktet gömt
hon är ledsen över världen
som henne har glömt.
Så stark och så svag
allt på samma gång
hon har tappat bort vägen
hör inte livets sång.
Tårar kommer inte
torkat har dom alla
hon varken ser eller hör
för Döden henne kalla.
Lilla Flicka har ärr
som hon har gömt
hon sitter i mörkret,
världen har hon glömt.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 758 gånger
Publicerad 2006-12-30 21:17



Bookmark and Share


  Vildaste
bra skrivet,
men du flickan är inte glömd!!!
inte av mig iallafall!!!
kärlek/vilda
2007-04-19

    Mi11ie
grymt bra! och sorligt!
2007-02-13

  Thommy
Bra och starkt skrivet, hoppas inte du är den lilla flickan, kanonbra.
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg