Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liknelse


Vore jag en leksak

Vore jag en leksak
och bodde på en hylla
eller på en säng
skulle jag bli lagad
om jag gick sönder.

Men nu är jag trasig
och jag har ingen dockmakare
som kan sy ihop
mitt brustna hjärta

Jag kan vara din leksak
och du får dra i alla mina trådar
om du bara lagar mig.




Fri vers av Anna Malmberg
Läst 513 gånger
Publicerad 2006-12-30 21:20



Bookmark and Share


  Vildaste
denna var grymmt bra!!!/vilda
2007-04-19

  pierre666
Sökandes efter riktig kärlek ;) Bra skrivet ;)
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna Malmberg
Anna Malmberg