Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör inte slut

Gör inte slut
på min rörelseenergi!

Jobba med mig
eller mot mig,
men aldrig bort från mig.


Få inte tyst på mig!

Jag lyssnar bättre
när du inte avbryter mig.


Ta inte från mig
mina fixa idéer,
min skruvade humor
eller mina följsamma musikanthänder.

Du skulle sakna dem,
och mista mig!




Fri vers av Steffepeffe
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-12-30 22:03



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Hm...

Få inte tyst på mig!

Jag lyssnar bättre
när du inte avbryter mig.

Jag vet inte om den här strofen är rolig eller väldigt (jag gillar inte ordet men jag skriver det ändå..) djup! Sånt gillar jag!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe