Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet inte om det går mer


ditt hjärta har ändrat form
och det känns som att jag sitter fast i din famn

Du sa att det är bra
jag sa att det var bra

För din mun har börjar forma ord
jag inte kan förstå
och dina läppar har slutat viska
kärlek om nätterna

Jag kan inte sova

Jag kan inte andas
när du aldrig låter mig

 




Övriga genrer av yoyyo
Läst 1056 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-30 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktigt med tidens avstånd, väl fångat!
2007-07-12

  Nilla E
Och mitt hjärta liksom rusar till.
Jag blir rädd att jag ska hamna där. Där läpparna slutar viska kärlek om nätterna.
Fy fan.. du skriver så man svimmar
2007-01-18

  Arte
väldigt djupt yoyyo :)
2007-01-16

  matilda-karolin
ett ord. underbart.
2007-01-07

    la-poet
fin text. väldigt lättläst beskrivning med ett innehåll som berör
2007-01-06

  Manal
som alltid du skriver djupt, vackert innelrigt och dina känslor når fram.!
2007-01-03

    Oprofessionell
På något sätt så känner jag jämt igen mig i det du skriver, det känns som om det är mig du skriver om och att jag nyss upplevt allt det dära du skriver om. Och jag vet ju att det inte handlar om mig, men man lever sig verkligen in i dina dikter så det blir så automatiskt liksom.
2007-01-03

  frozen_yoghurt
Allt du skriver faller sig så naturligt, wow.
2007-01-01

    Camillaa
Jätebra skrivit,
kan relatera
till din text!

/ C
2006-12-31

  Lilla_Lala
Sorglig och stark och jobbig och en hel del annat! BRA!!!
2006-12-30

  Missi VIP
låt poesin hjälpa dig att andas igen. glad att du kom igen. kämpa vidare, du!
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

yoyyo
yoyyo