Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den gråa fallna ängeln

som aldrig vilar stilla
ska komma till din bädd
när natten är som djupast

du kommer känna kylan
av vinden som drar runt
och i yrsel ska du viska
en bön så tunn som löv

Att skona livet snälla,
jag har mycket kvar att ge
lovar vara god
blott en gryning mer jag se

Men av tomma själars löften
sparas inga liv
Fallen Ängel är mitt namn
och skuggan är min makt




Fri vers av soulRebel_
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-12-31 00:24



Bookmark and Share


    shamii
Åh, den var jätte vacker!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_