Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En upplevelse i julen


Skabe dig

Att skapa,

ær som att skita,

man blir av med det,

och,

man får ett

vælbefinnande!




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-31 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel