Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år

Har vi snart igen
vad tiden går fort
vi firade nyligen
nytt år

Vi hoppas på ett
ljusare år men
inte detta nya år då
allt blir dyrare

Dom som drabbas
mest är ju snusarna
och bilisterna så ser
nya året ut jusst nu

Men det kommer säkert
nya dyra regler ja inte
blir det till det bättre
det nya året

Så negativ känner
jag för det nya året
som skall bli vi fattiga
drabbas värst av att
allt höjs




Fri vers av Ann-christin
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-12-31 08:33



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jag känner som du! Roligt att någon vågar skriva alldagligt berörande, kanhända glömde du dom som drabbast värst efter nyår, de sjuka, de arbetslösa, de med född eller av annan anledning ned satt arbets förmåga. Bra! Mvh. JJ.
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin