Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans skuld

Bilar dödar varje dag
Var har skyddsänglarna blivit av?

Jo, de tvättar molnen
som bilarna smuttsat ner

Så egentligen är allt människans skuld




Fri vers av Flisa
Läst 338 gånger
Publicerad 2006-12-31 09:02



Bookmark and Share


  To
Haha den var lite rolig. Vad är det som smusar ner och dödar mer än bil trafiken bortsätt från djurindustrin... KOrt och enkel text att läsa och ta till sig av.
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Flisa