Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut


Mörkret faller
Timmarna är räknade
Dagarna har tagit slut


Det enda som återstår
Vaka vänta
Hurra


Gott Nytt År!




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-12-31 13:31



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vaka vänta vänta**
Gott Nytt År i förskott!!
2006-12-31

  nettizen
Gott Nytt År till dig också. /Nettan
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh