Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt mig bara och lät fingrarna vandra över tangenterna och tankarna fick flöda. Skrev spontant.. som numera är vanligt för mig.


Ensligt Nyår





ensam
allt är så tyst

en, två, tre
droppar av salta tårar
längs kinden

ensam
allt är så kallt

fryser

använd och förbrukad
en existens
ack så bortglömd
i natt


klockan slår
sina tolv slag

ensam
hör jubel och raketer
ser kärlek
värme

2006
började i värme
slutade med kyla

2007 - en ny istid ?

ensam
gott nytt år

lycka till med kärleken
jag lämnar mig själv
likt du lämnat mig

jag som så lätt
kan falla för kärleken

- falla för att endast bli sårad

jag som har så lätt
att ge kärlek
i otroliga mängder

ger den endast nu
till den som behöver
och vårdar den väl

ta hand om dig
och hoppas någon håller dig
hårt i sin famn
vid tolvslaget
i natt

ty jag ensam skall stå
med en öl i handen
och vodkan i mitt blod
ensam
skall jag minnas
tiderna som svunnit

tårarna skall leta sig ner
från min sträva kind

det är nu så länge sedan
någon höll mig
i sin famn
och sade
att allt ska bli bra
att jag betyder
lite grann

kanske tänker jag på
någon ny
en underbar flicka
som gör mig så glad

kanske blir detta år
lite varmare
söderut



i år
får jag klä
mitt hjärta
varmt
med mössa
och
vantar


hela året

-


Gott nytt år
alla
poeter







Fri vers av Nicklas VIP
Läst 708 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-31 15:53



Bookmark and Share


  karolina d
vi grät kanske samtidigt då. betyder det lycka att gråta in ett år. vi säger det. ville inte att dikten skulle ta slut.
2007-02-01

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Älskar denna! :) inte bara ett speciellt stycke utan HELA! :) Men du betyder inte bara Lite Grann, du betyder hur mycket som helst, hela världen! :)
2007-01-10

  Glitteringly
om du har lust att åka ner till Kungsbacka så är du välkommen, vi har kärlek så det räcker åt alla.. Om inte så hoppas jag på att en själ kan hitta in till ditt hjärta och värma det, som ett plåster-skal. Lyckönskningar inför det nya året, nu kan det bara bli bättre :)
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP