Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2007

I lågans stilla ljus, fladdrande tanke
Vad månne ske i dessa nya dagar
Skall någonting planeras
Skall något nytt nu hända
Vad ska jag nu förändra
Vad skall man då ta bort
Jag vill dock bara njuta
Av tanken på det kommande

Jag smäller bort det trista
Bjuder in det vackra

Jag tänker bara vara
som vanligt




Fri vers av BoingBoing
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-01-01 04:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing