Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyår


Om det inte var nyår

Skulle man kunna tro att det var krig..




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 379 gånger
Publicerad 2007-01-01 14:25



Bookmark and Share


    Sandra Odhage
Verkligen ;)
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire