Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaghet

Jag vill inte vara här
Jag vill inte ha det såhär

Jag har försökt
så mycket jag kan
Men det räcker visst aldrig till

Så mycket saker jag inte klarar av
jag förlorar fotfästet..igen..

Jag visade mej stark
\"Se så fina mina armar är nu, helt rena\"
Men inuti är jag fortfarande svag
Jag höll mej borta från rakbladen
Väldigt länge
Blodet skänkte mej ingen tröst längre
Jag hittade andra vägar
Dolda, så att ingen kunde se
Inga yttre sår alls
Men det vassa skadar mej från insidan
Förlåt, jag är för svag
Men jag vill inte bli som jag var förut..

Det känns som om ingenting jag gör spelar någon roll längre
Mina ord blir till luft
Med smärtan nedtryckt djupt i halsen och
tårarna gömda bakom ögonlocken inbillar jag mej själv
att allt är okej
Det fungerar för ögonblicket

Men..ibland blir det ändå för mycket..
På utsidan rasar fasaden och jag faller inom mej
Nu dör jag varje sekund

Förlåt..jag försökte..men jag är nog för svag..




Övriga genrer av Claudia_vampire
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-01-01 14:33



Bookmark and Share


    kamerakåt
älskling, man får vara svag ibland
jag finns här om det är nått (L)
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Claudia_vampire
Claudia_vampire