Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig drömma

Och jag vet
att världen
att vi
är så fulla
av skit

men jag vill va
med honom
och om det e
min enda dröm
just nu
låt mig då
få drömma den

sluta våldta
mina drömmar
sluta våldta
mig i dom

jag hoppas fortfarande
på ett bättre slut






Fri vers av Tin@
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-01-01 21:01



Bookmark and Share


  Freeman
Härligt att få läsa en dikt om dina drömmar...man önskar att du fick leva det liv du längtar efter varje gång man läser dina ord.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tin@
Tin@