Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återglans IIII

Medelhavets salt
anas ännu på din hud
Tungan njuter dig




Bunden vers (Haiku) av Steffepeffe
Läst 328 gånger
Publicerad 2007-01-01 23:33



Bookmark and Share


    sanse
Vad ska man säga? Helt underbar, får mig att längta efter sommaren!
Gtt nytt år!
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe