Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppnar vi våra ögon tillräckligt, ska vi se att världen blir mer och mer lik våra drömmar...precis som en dans med någon vi älskar, så kan livet vara, om vi bara lär oss att se det så!


Dansen med Dig


Du visar mig en helt ny värld
där drömmar blir till verklighet
där all längtan blir tillfredsställd

Dina ord är hetare än solens strålar
för mitt kalla men vakna hjärta
Jag tappar totalt kontrollen

Ser hur vi dansar tätt intill varandra
på ett golv av glas i regnbågens alla färger
Ljuset visar oss i rätt riktning

Musiken som får våra hjärtan att slå
sången som får döden att vika hädan
i världen där drömmar blir till verklighet




Fri vers av Freeman
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-01-02 04:41



Bookmark and Share


    M
drömmar blir tillverklighet...behöver man säga mer?
2007-01-12

  nettizen
Vackert..... "i världen där drömmar blir till verklighet"
*ler och bara myser*
2007-01-10

    Oprofessionell
som tidigare kommenterat så är detta väldigt fint och bilderna man får då man blundar är magnifika ska du veta
2007-01-03

    Elie
ååh, vad vackert.
när jag blundar ser jag vackra bilder.
2007-01-02

  Sanningsägaren VIP
jag tycker ingressen är intressant... ett sätt att närma oss våra drömmar genom att hålla våra ögon öppna... spännande tanke..
2007-01-02

  Jeanette
*puhh*
Du får mig att tror att alla drömmar kan slå in med denna dikt!
Mycket vackert :D
2007-01-02

  Lillali
Jätte, jätte fin och vacker....
Väcker en önskan att träffa min själsfrände och en längtan efter att våga....
2007-01-02

    Lindizz
så vacker...härligt...
2007-01-02

  Mikael Lövkvist
Jättevacker dikt! De starkaste meningarna för mig var
"Musiken som får våra hjärtan att slå
sången som får döden att vika hädan"
Mäktigt kraftfulla ord.
2007-01-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Kärleksfullt! :)
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman