Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar tanken...och känslan det ger, då man i ögonblick får uppleva lyckan att känna samhörigheten bortom alla gränser i tid och rum - jag älskar vår familj!


Vår Familj


Vi är en enda stor familj
Du, jag och alla andra

Lyckliga äro de
som vet och känner
att vi alla är syskon

Att vi alla har
samma Moder och Fader

Jag
älskar
vår
Familj




Fri vers av Freeman
Läst 448 gånger
Publicerad 2007-01-02 05:09



Bookmark and Share


    Tro
Underbar ! Visst e vi alla en....Då är vi ju självklart en jätte familj =)
Jag håller med dig...Lyckliga äro vi*L*
Väldigt bra skriven dikt. Gillar den.
2008-01-08

  nettizen
Mmm.... jag gillar den tanken. Människan borde värna mer om varandra.
Fin text
2007-01-04

  Deniiise
Du är mycket för det här med kärlek va?
2007-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman