Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom Till Mig

Kom till mig ,
Gå aldrig från mig ,
Släpp aldrig ditt tag om mig.
Älskar bara dig.

Du ska vara här för alltid och änu längre ,
Aldrig ska jag låta dig gå.
Du är allt jag ber om.
Älskar dig mest!

Kom nära mig ,
Så nära du bara kan ,
Släpp inte taget
Du och jag föralltid!

Vi behöver ingen annan.
Bara varann.
Så kom till mig min älskade
Och gå aldrig från mig.




Fri vers av Ällz
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-01-02 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz