Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker Bara På Dig!

Jag vill att du ska tro på mej ,
Fy fan vad jag älskar dej !
Att du inte lär ,
Jag vill ha dej här!
Du är mitt allt och änu mer .
Ditt ansikte e det ända jag ser.
Att du ska le ,
Det e det ända jag vill se.
Tänker bara på dej ,
Men jag har som fan gjort bort mej ..




Fri vers av Ällz
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-01-02 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ällz
Ällz