Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...att vilja ett ömsesidigt beroende...


Bön...

Spinn din väv runt mig
vila mig varm i din blick
Låt mina vilda tankar landa mjukt
i din hand under min nacke

Äg mig varsamt och uppmärksamt
Följ mina rörelser med det blänk i ditt öga
som ger mig lusten att bli sedd

Spinn trådarna tätt kring min kropps konturer
låt mig alltid känna
att när jag rör mig
rör du mig




Fri vers av Steffepeffe
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-01-02 12:12



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Så vackra ord du skriver!!*
2007-01-12

    mejo
Mjukt och vackert om kärlek och önskan! Gillar skarpt! Tycker dock inte att rubriken passar perfekt. För mig associeras den automatiskt till annat (och okristen är jag...) och blir lite oljuv till det för övrigt så ljuva!
2007-01-10

  Annika Gustafsson
mycet fin, kärlekfulla bilder skapar du med denna.
2007-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe